Folii Pentru Colantare Auto Skyfol Cougar

Folii Pentru Colantare Auto Skyfol Cougar

Seria Skyfol Cougar include folii speciale, durabile, din PVC, care sunt potrivite pentru a infolia suprafete curbate si nituite.Toate produsele noastre sunt de calitate premium,cu adeziv structurat, canale mici de aerisire,care permit disparitia aerului de sub folie, astfel ajuta la instalare mai usoara .Aceste folii sunt cele mai potrivite pentru colantari auto.

Cougar Matte Metallic
Moda in 2012 este matte metallic. Skyfol ofera solutii inovatoare, astfel fiind unul dinte primii care ofera aceste culori pentru partenerii sai.

Cougar Carbon
Noua generatie de folii cu efect de fibra de carbon, se comercializeaza in 6 culori(negru, alb,argintiu,antracit,albastru si rosu).Aproape toate suprafetele pot fi ambalate fara taiere datorita latimei de 1,52 m. Foliile ofera o garantie durabila, si aspect unic.

Cougar Matte
Vreti sa fiti deosebit? Alegeti Cougar Matte negru,alb,rosu or colorat, ca sa obtineti o infatisare mata a masinii. Cu ajutorul foliei Cougar Matte puteti oferi aspectul unic pe termen lung , deoarece Cougar Matte este de doua ori mai groasa decat foliile asemanatoare. Datorita latimei de 1,52 nu este necesara perlungire foliei prin intindere.O gama larga de folii mate sunt disponibile ca de exemplu mat metalic .

Cougar Metallic
Seria Skyfol Cougar Metallic include 8 culori metalice , cum ar fi maro, rosu,albastru, negru, argintiu, gri, si auriu. Puteti realiza colantari cu ajutorul latimii de 1,5 metri.

Cougar Colour
Folie turnata cu aerisire ,grosime de 80 microni,la o latime de 1,52 in diferite culori lucioase.

Cougar Design
Seria SkyFol Cougar Design include folii speciale de decour, cum ar fi Black Snake Xtreme, o folie cu efect de piele neagra,sau otel striat, si aluminiu.