SkyFol

SkyFol

Va salutam pe siteul foliilor de geam Skyfol.Alegeti din multimea foliilor auto pentu a face calatoria dumneavoasta si mai placuta,cereti ajutorul montatorilor nostri in legatura cu foliile de geam care vi se potriveste cel mai bine cu locuinta dumneavoastra sau protejativa pe dumneavoastra si pe apropiatii dumneavoastra.de eventualele accidente ce pot rezulta din formarea cioburilor .Din multele solutii pe care vi le oferim suntem siguri ca o sa gasiti rezolvarea la nevoia dumneavoastra.
Pilonii de bază ai firmei SkyFol sunt urmatoarele:

1. Competenta 

Partenerii contractatii de Skyfol au cunostintele teoretice si materiale necesare pentru a va oferi cea mai optima solutie. Sunt constienti de raspandirea sistemelor de geamuri si au solutia corespunzătoare pentru montarea acestora. Consideram una dintre cele mai importante sarcini ale noastre formare partenerilor nostri ca acestia in loc de sloganuri pompoase sa poata oferi explicatii bazate pe dovezi clientilor nostri.

2. Suport complet

Partenerii nostri beneficiaza de sprijinul nostru in toate domeniile. Fie ca este vorba de audit energetic, suport instrumental, dispozitive de afisare, sau materiale promotionale revendicarea de asigurare, partenerii contractuali pot conta intotdeauna pe noi.

3. Calitate sigura

Calitatea desavarsita este asigurata de materiile prime utilizate si pe de alta parte de standardele de instalare.Foliile de geam Skyfol sunt produse a celor mai mari producatori americani care se bazeaza pe standarde internationale de calitate, prin utilizarea a unor materii prime desavarsite. In scopul de a asigura calitatea noi construim prin relatii contractuale Reteaua de aplicatori Skyfol ,prin niste oameni profesionisti pregatitii atat teoretic cat si practic.

4. Alegere varianta

In toate segmentele foliilor de geam asiguram o gama larga de produse, care sunt larg raspandite in Europa, in functie de sistemele de sticla. Spre deosebire de cea mai mare piata din lume,piata SUA de sud, in regiunea noastra sunt sisteme mai avansate de geamuri, deoarece un factor determinant in frigul de iarna este incalzirea si pretul ridicat al energiei.

5. Inovatie

Avand acces de aprovizionare aproape de la toti producatorii de nivel mondial putem oferi printre primii clientilor nostri cele mai moderne solutii.Folia de protectie termica- auto IR este nedectabila,este metalizata in mai multe straturi,invizibila,folie care reflecta caldura,Foliile de securitate in special metalizat cu NSN, sau modele individuale de carbon care sunt folosite pentru impachetare de masina. Trebuie doar sa ne gandim la aceste noutatii pe langa produsele classice existente.