ThermoProtect P

ThermoProtect P

Absorbtia termica redusa
Sarcina energetica ajunsa pe sticla foliata se imparte in energie reflectata, transmisa si absorbita.In cazul geamurilor cu dublu strat cu izolatie buna, raspandite in Romania, scopul este atingerea unui nivel cat se poate de redus a absorbtiei energiei, intrucat 70% din energia absorbita patrunde in spatiul interior.Seria Skyfol Thermo Protect reflecta in conditii bune energia datorita continutului ei argintiu.

Sortiment bogat
Putini fabricanti pe lume pot oferi produse similare cu foliile de geam Skyfol Thermo Protect P,si mai putine firme pot oferi o gama cu trei nivele de transmitere a luminii.Fabricantul american al foliilor Skyfol Thermo Protect are experienta indelungata, comercializand aceasta serie de zeci de ani.

Protectie termica-vara
In timpul verii, principalul scop este obtinerea unui nivel cat mai scazut a absorbtiei energiei termice , intrucat la noi, datorita sistemului aplicat, cea mai mare parte a energiei ajunge in spatiul interior.Folia pe geam Skyfol Thermo Protect P, avand o capacitate de absorbtie redusa,retine mai multa energie in exterior, astfel versiuni de folii de culoare mai deschisa pot concura cu foliile metalizate.

Potectie termica-iarna
Datorita unui strat argintiu, folia de sticla Skyfol Thermo Protect P reflecta eficient caldura directionata spre geam, retinand-o in interior.

Protectie UV durabila
Folia sticla Skyfol Thermo Protect P retine aproape in totalitate radiatia UV, asigurand protectie sigura pt.Dvs.
Particulele anorganice de filtrare UV isi pastreaza randamentul ridicat de-a lungul anilor.

Documente si garantii
La finalul tuturor lucrarilor veti primi formular tip, care contine prospect si conditiile de garantie.

Sistemul de aplicatori Skyfol
In cazul foliilor Skyfol aplicarea adecvata are importanta deosebita.O greseala mica poate duce la rezultat nedorit.Aplicarea seriei P-accentuat sensibil –poate fi realizata numai de specialisti.

Specialistii retelei Skyfol poseda toate cunostintele teoretice si practice de aplicare.

Daca doriti sa reduceti efectul arzator dupa geam, alegeti varianta IR cu retinere superioara si absorbtia energiei solare redusa.
Daca doriti sa reduceti cantitatea totala de energie din interior, alegeti SHGC cu valoare redusa, asociata cu absorbtia scazuta a energiei solare.
Daca doriti protectie termica superioara astfel ca transmiterea luminii sa nu fie semnificativ redusa, atunci eficacitatea luminoasa trebuie sa fie de grad superior.

  P 35 P 50 P 70
Structura NSN pulverizat NSN pulverizat NSN pulverizat
Culoare Neutra Neutra Neutra
Grosime 38 microni 38 microni 38 microni
Strat rezistent la zgarieturi Dublu Dublu Dublu
Lumina vizibila transmisa 32% 50% 68%
Lumina vizibila reflectata 46% 35% 20%
UV filtrate 99% 99% 99%
IR respinse 92% 83% 70%
Energia solara respinsa 72% 61% 45%
Energia solara absorbita 39% 34% 31%
Energia solara reflectata 42% 36% 23%
Energia solara transmisa 19% 30% 46%
Eficacitatea luminoasa 0,97 1,11 1,08
SHGC 0,29 0,39 0,54
Tara de origine USA
Garantie 10 ani de la producator