ThermoProtect Exterior LL

ThermoProtect Exterior LL

Economisirea de energie vara
Foliile pentru geamurile exterioare asigura cea mai puternica protectie impotriva caldurii in cazul geamurilor avansate multistrat ,astfel acestea nu radiaza caldura absorbita in interior ci doar la exterior .Astfel eficacitatea creste cu 30% fata de varianta interioara.

Protectia intimitatii in timpul zilei
Datorita structurii metalice de aluminiu total inchise obtinem o protectie optica perfecta.Astfel in functie de conditiile de lumina este facilitata vederea din interior spre exterior in timp ce de afara nu se poate vedea in interior.

Produs american
Foliile exterior LL ca si toate Skyfol Thermo Protect sunt produse americane, de cea mai buna calitate. In cazul foliilor exterioare e foarte important calitatea stratului antiabraziv si durabilitatea stratului lipit,prin urmare se recomanda verificarea calitatii, cu referinte credibile.

Protectie UV durabila
Foliile exterioare Skyfol Thermo Protect filtreaza aproape in totalitate radiatia UV, asigurand siguranta Dvs si a familiei.Particulele anorganice UV nu-si pierd randamentul in decursul anilor.

Documentele si garantii Skyfol
La finalul tuturor lucrarilor veti primi formular oficial numerotat, care contine prospect si conditiile de garantie.

Sistemul de aplicare Skyfol
In cazul foliilor exterioare calitatea aplicarii este probabil cea mai importanta .Specialistii din sistemul nostru au efectuat lucrari de inalta calitate aplicand zeci de mii de metri patrati de folii exterioare , spre satisfactia clientilor.Nu va bazati pe noroc!

Folie exterioara vs folie interioara
Cu toate ca foliile exterioare sunt imbatabile pe timpul verii pentru reducerea costului energiei dar ca in toate au si dezavantaje fata de cele interioare. Cel mai important dezavantaj este faptul ca iarna energia absorbita nu e reflectata in interior.In al doilea rand: perioada de garantie redusa, iar in sfarsit,costul aplicarii este mai costisitor.Cu toate acestea, pentru reducerea costurilor in privinta aerului conditionat, rezolvarea optima ar fi folia exterioara.

  Exterior LL17S Exterior LL33S Exterior LL19N Exterior LL36N
Structura Pulverizat cu aluminiu Pulverizat cu aluminiu Pulverizat cu NiCr Pulverizat cu NiCr
Culoare Argintiu Argintiu Fumuriu Fumuriu
Grosime 75 microni 75 microni 75 microni 75 microni
Strat rezistent la zgarieturi Special exterior Special exterior Special exterior Special exterior
Lumina vizibila transmisa 16% 34% 13% 39%
Lumina vizibila reflectata 61% 41% 40% 18%
Filtrare UV 99% 99% 99% 99%
Energia solara respinsa (TSER) 82% 67% 73% 50%
Energia solara absorbita 25% 29% 49% 46%
Energia solara reflectata 64% 46% 38% 18%
Energisa solara transmisa 11% 25% 13% 36%
Tara de origine USA
Garanţie 3 ani pe plan inclinat,5 ani garantie de la producator pe plan vertical 2 ani pe plan inclinat 4 ani garantie de la producator pe plan vertical