FOLII CLADIRI-SERIILE THERMOPROTECT

FOLII CLADIRI-SERIILE THERMOPROTECT

Prin folosirea foliilor de sticla Skyfol Thermo Protect puteti inbunatati eficient sticlele.
Fie ca este vorba despre reducerea cheltuielilor de energie,protectie UV, reglementarea luminii sau schimbarea aspectului cladirii,foliile de sticla Skyfol ThermoProtect aduc rezultatele asteptate.

Economisirea de energie cu Skyfol folii pe sticla
Patrunderea energiei radiate prin geamuri se numeste sarcina eneregetica.Intrand in spatiul interior se transforma intr-o radiatie de alt gen, care nu poate iesi prin geamuri.Acest lucru se numeste efect de sera.Costurile pentru climatizarea cladirilor sunt insemnate.Prin folosirea foliei de scticla Skyfol acestea pot fi reduse considerabil.

Audit de energie
Datele termice sunt numai pentru compararea diferitelor produse, nu arata prestatia foliei pusa pe sticla.Partenerii nostri, care poseda cunostintele teoretice necesare, precum si instrumentele de precizie, pot determina la cerere, compensarea energiei investite.Nu este recomandat alegerea produsului in baza datelor tehnice, rezultate din masurarea unui singur strat de sticla.

Protectie termica vara, cu folii pe sticla Skyfol
In cazul cladirilor un criteriu important il reprezinta echilibrarea punctelor rece-cald. In multe cazuri la cladirile de birou ne lovim de urmatoarea situatie: cei care sunt pe partea sud-vestica a cladirii sunt deranjati de caldura, iar cei spre nord sufera de frig din cauza sistemului de climatizare.Foliile pe sticla Skyfol reduc energia termica patrunsa, asigurand comfortul convenabil pentru toata lumea.

Protectie termica iarna, cu folii pe sticla Skyfol
Multa vreme protectia termica a foliilor pe sticla, in timpul de iarna, era o problema greu de determinata.Intrucat eficienta foliilor pe sticla sunt determinate in regiunea radiatiilor, iar caldura din camera dispare si prin curent, de aceea datele rezultate sunt foarte diferite (de ex. datele K sau U).In baza datelor, rezultate din masurarea undelor infra-medie, putem afirma ca Skyfol Thermo Protect SI si seria P tehnologic corespunde pentru reducerea pierderii energiei termice in timp de iarna.
Folia din Skyfol Thermo Protect SI 15 LE a fost proiectata in acest scop.

Prezentare individualizata, moderna
Aplicarea foliilor sticla Skyfol Thermo Protect schimba in totalitate si aspectul cladirii.Produsele noastre asigura protectia intimitatii in timpul zilei, infatisare moderna si prezentare omogena.

Calitate constanta
Foliile sticla Skyfol Thermo Protect sunt produse americane de varf in domeniu.Randamentul lor nu se schimba nici dupa decenii.Foliile comercializate de noi apara cu siguranta milioane de geamuri in toata lumea.

Echilibrul luminii
Stralucirea apare din cauza unor raze solare agresive, cand monitorul nu este vizibil si raza ne poate orbi intr-o clipa.
Foliile ThermoProtect ofera protectie impotriva stralucirii prin filtrarea luminii vizibile transmise.

Protectie UV durabila
Razele UV sunt daunatoare , pot provoca diferite maladii ale pielii, incluzand cancerul de piele.Daca tineti la sanatatea Dvs. si vreti sa va aparati bunurile de decolorare, foliile Skyfol va ofera rezolvarea.

Informare completa de performanta
Parametrii termici ai foliilor Skyfol sunt publici in cele mai mici detalii, asigurand posibilitatea compensarii lor cu alte produse.Este de retinut faptul ca unii producatori (printre care si pentru Skyfol) masuratorile efectueaza la sticle cu grosimea de 6mm , iar altii la 3mm. Din acest lucru se nasc date diverse.

Executare exigenta
Calitatea prezentarii influenteaza durabilitatea produsului. O executie lipsita de cunostintele teoretice si practice, poate duce la rezultat gresit, care poate afecta eficacitatea sticlelor.Sa va alegeti partnener de incredere din reteaua noastra Skyfol, cu care avem relatii contractuale.

Documente autentice Skyfol si garantii
La terminarea lucrarii partenerii nostri vor primi un formular, care contine printre altele garantiile contractuale.Bazele garantiilor sunt acordate de fabricant.Prezenta noastra pe piata foliilor de peste 30 de ani asigura incredere pentru toti partenerii.