FOLII AUTO-SERIILE SKYFOL SHARK

FOLII AUTO-SERIILE SKYFOL SHARK

Scopul foliilor auto SkyFol Shark este ridicarea nivelului de confort in timpul calatoriei, spre satisfactia Dvs. Foliile SkyFol nu-si pierd aspectul si randamentul initial odata cu trecerea anilor .Calitatile lor superioare sunt dublate de garantia Retelei de aplicatori.

Aspect personalizat si protectia intimitatii cu foliile SkyFol Shark
Cu totii ne dorim o masina mai frumoasa -cu foliile Shark se poate realiza.Puteti alege cea mai buna solutie din gama noastra de oferte.Cu ajutorul seriei Cougar decorativ suprafata masinii Dvs. poate primi aspect carbon, aluminiu striat, sau mat.
Foliile Paint-Gard apara luciul impotriva efectelor exterioare.Clientii, care doresc protectia intimitatii , pot alege folii care lasa sa treaca pana la doar 5% din lumina.

Protectie termica de grad superior cu foliile SkyFol Shark
Nenumarate folii comercializate in tara noastra asigura doar filtrarea luminii. Seriile SkyFol cele mai cautate , asigura protectie termica,aparindu-ne de caldura si de incalzirea spatiului interior.
Prin stoparea caldurii randamentul de aer conditionat devine mai eficient.
Prin utilizarea foliei de protectie solara Shark, prezenta in interiorul masinii devine mai placuta. Daca doriti ca nu numai portbagajul sa fie aparat , alegeti-va folie de protectie termica.
Cereti un test cu lampa infrarosie, pentru a sesiza diferenta!

Protectie UV de lunga durata
Toate foliile SkyFol resping corespunzator razele UV, protejand astfel pasagerii de razele agresive UV-A si UV-B, ce pot provoca diverse maladii ale pielii, incluzand cancerul de piele.Prin filtrarea razelor UV foliile SkyFol elimina si cauza principala a decolorarii.

Protectie cu folii SkyFol Shark impotriva spargerii in cioburi
Aplicarea foliei SkyFol reduce posibilitatea formarii cioburilor la spargerea sticlei.Foliile de siguranta si antiefractie mai groase trebuie sa tina sticla impreuna si in conditii extreme, trebuie sa impiedice sa sparga geamul autovehiculului.

Garantii sigure de calitate asigurate de producator
Foliile de sticla SkyFol pot fi livrate numai de cei care poseda un sistem garantat de calitate.
Furnizorul principal al foliilor SkyFol este firma Commonwealth Laminating and Coating din SUA, care fabrica produse unice pentru SkyFol.
Avem contracte unice care ne ofera garantia de producator, astfel garantand si siguranta Dvs.

Executare perfecta si documente practice SkyFol
Autoturismul Dvs poate fi lasat pe mana specialistilor recunoscuti in domeniul de aplicare al foliilor.
Foliile SkyFol poseda un certificat din partea autoritatilor competente de circulatie , dupa care Dvs veti primi un certificat si numar curent unic.

In Ordinul ministrului transporturilor, constructiilor si turismului nr. 2132/2005 pentru aprobarea Reglementarilor privind omologarea individuala, eliberarea cartii de identitate si certificarea autenticitatii vehiculelor - RNTR 7, sunt specificate conditiile de vizibilitate pe care trebuie sa le indeplineasca un autovehicul care circula pe drumurile publice din Romania si anume:

- autovehicule trebuie echipate cu geamuri care sunt omologate conform Regulamentului nr.43 CEE-ONU sau in conformitate cu Directiva 92/22 CEE cu modificarile ulterioare, avand transparenta de min.75% pentru parbriz si min.70% pentru luneta si geamurile laterale;

- marca de omologare conform acestor reglementari, marca care trebuie sa existe pe geamuri, atesta faptul ca initial acestea au avut transparenta de min. 75% pentru parbriz si min. 70% pentru luneta si geamurile laterale.

- foliile de protectie aplicate pe geamuri trebuie sa fie certificate si marcate corespunzator, iar aplicarea acestora este permisa numai in atelierele autorizate;

- geamurile laterale din spate si luneta nu sunt esentiale pentru vizibilitatea din interior, cand autoturismul este echipat cu oglinzi retrovizoare exterioare pe ambele parti, insa in cazul in care acestea au o transparenta modificata fata de cea stabilita prin marcajul de omologare se urmareste ca stratul aplicat ulterior sa fie uniform si sa nu creeze distorsiuni;

- modificarea transparentei geamurilor nu se inregistreaza in cartea de identitate a autovehiculului, insa atelierele autorizate sa efectueze operatiunea de aplicare a foliei colorate, trebuie sa elibereze un document privind certificatul de conformitate si licenta emisa de Organismul de Certificare Produse al Registrului Auto Roman, iar la inspectia tehnica periodica se verifica eticheta ce contine marca de omologare a geamului precum si gradul de transparenta.

In sistemul de aplicatori Skyfol,numarul omologarii RAR este trecut pe un timbru ultra-subtire,lipit intre sticla si folie.La terminarea lucrarii,clientii vor primi formular tipizat-individualizat,care poate fi purtat -datortita dimensiunii- in permisul de conducere.