Folia de siguranţă

Folia de siguranţă

Foliile de securitate americane Skyfol protejeaza inpotriva pericolelor reprezentate de cioburile de stica.Accidentele,furtuna sau oricare alt fenomen pot conduce la geamuri sparte din care rezulta cioburile, care pot rani pe cineva . Foliile de securitate Skyfol provenite din America alcatuiesc un strat foarte rezistent care astfel protejeaza inpotriva spargerilor, vandalizmului,atacurilor teroriste si dezastrelor naturale.Foliile combinate termoprotectoare – securitare pe langa caracteristicile lor referitoare la securitate au aceasi performanta ca foliile termice ThermoProtect.

Securitate
Foliile de securitate Skyfol inpiedica ca sticla sa se sparga in cioburi.Cioburile de sticla in urma catastrofelor naturale, vandalizmului sau orice alta actiune terorista pot cauza daune grave.Se recomanda folosiera lor in locurile expuse acestor amenintari ca de exemplu in scoli,in fabrici utilizarea foliilor de securitate Skyfol.

Protectie antispargere
Foliile Skyfol antispargere sunt asemanatoare foliilor de securitate, diferenta fiind ca sunt mai puternice si mai groase. Foliilor antispargere sunt utilizate mai des acolo unde exista sansa mare de spargere sau unde securitatea nu este foarte buna.Foliile antispargere de 175 sau 300 de microni grosime fac imposibila patrunderea intr-o locatie unde pe geam este montat o asemenea folie.

Protectie pentru intimitate sau orice alt fenomen
Foliile Decour Skyfol si foliile cu efectul de nisip suflat protejeaza inpotriva ochiilor curiosi .Poate sa fie vorba despre baie,depozit sau separatoare de spatiu Foliile Skyfol Decour impiedica transparenta cu mult stil.

Protectie inpotriva razelor UV
Foliile de securitate si protectie antispargere ofera protectie inpotriva razelor UV daunatoare,protejeaza sanatatea persoanei si protejeaza interiorul inpotriva decolorarii.

Folii de protectie combinate termice si mecanice
Multumita suprafetei metalizate foliile combinate SSI, SNEU si foliile de securitate SNSN ofera o excelenta protectie termica si protectie inpotriva formarii cioburilor.

Folii de protectie antigraffiti
Foliile antigraffiti SkyFol sunt o protectie excelenta inpotriva substantelor acide cu care intra in contact . Foliile Antigraffiti sunt usor de schimbat,astfel se pot evita momentele neplacute cand e nevoie de schimbarea geamului si se pot economisi bani.

Importanti producatori din SUA
La foliile de securitate la 100 de microni sau peste 100 de microni grosime este foarte important ca producatorul sa fie american.In general se poate spune ca producatorii foliilor din Estul indepartat folosesc un strat subtire de adeziv,care nu ofera o aderenta suficienta ,astfel scade eficienta foliilor de securitate.Foliile de protectie Skyfol sunt produse de importanti producatori americani astfel foliile au un strat gros de adeziv.

Garantie sigura
Dupa montare clientul primeste un certificat de garantie care contine conditiile de garantie.Certificatele si termenii de garantie dispun de acoperire directa de catre producatori in schimb la alte produse care nu sunt de la furnizorul principal nu beneficiaza de aceeasi termeni de garantie.Mai mult de 30 de ani pe piata foliilor pentru geam este un solid fundament pentru cativa parteneri de ai nosti.

Instalare perfecta
Studiul situatiilor de risc si prevenirea acestora in intregime ofera o practica adecvata si necesita o abordare profesionala.Sa ne ferim de acele companii care ne ofera un produs fara o motivatie adecvata.Cumostinta profesionala adecvata si executarea corecta prin Reteaua de Aplicare Skyfol ,relatia cu partenerii sai instruiti si autorizati este garantat.